flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги учасників судових засідань та відвідувачів суду !

17 березня 2020, 15:22

     

     Відповідно до наказу в.о. голови Христинівського районного суду Черкаської області від 17 березня 2020 року «Про заходи з недопущення поширення випадків коронавірусної інфекції» в суді тимчасово встановлюється особливий режим роботи, а саме:

  • припиняється проведення особистих прийомів громадян;
  • припиняються всі заходи, не пов’язані з процесуальною діяльністю суду (круглі столи, семінари, спільні наради тощо);
  • забороняється допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;
  • забороняється допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань: блідість обличчя, почервоніння очей, кашель.

Пропонуємо громадянам та учасникам судових процесів всі необхідні документи (заяви, позовні заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду:

  • в письмовому вигляді на поштову адресу суду: 20001, Черкаська область,   м. Христинівка, вул. Соборна, 27а;
  • в електронному вигляді на електронну адресу суду - inbox@hs.ck.court.gov.ua;
  • через особистий кабінет в системі «Електронний суд».

За можливості рекомендуємо учасникам судових засідань подати до суду заяви про розгляд справ у їх відсутність за наявними в справі матеріалами та наполегливо просимо утриматися від відвідування приміщення суду, особливо за наявності ознак захворювання (слабість, кашель, задуха, утруднення дихання, тощо).

Також повідомляємо, що інформацію по судових справах можна отримати в телефонному режимі (контактний номер телефону: (04745)-6-06-46 (канцелярія суду), а також електронною поштою.

З метою запобігання поширенню гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, який віднесено до особливо небезпечних інфекційних хвороб просимо з розумінням віднестися до запроваджених Христинівським районним судом Черкаської області профілактичних заходів.

 

 

Адміністрація суду.