flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запровадження особливого режиму роботи Христинівського районного суду Черкаської області

29 жовтня 2020, 11:06

З метою запобігання розповсюдженню вірусних захворювань серед працівників суду та убезпечення громадян від поширення гострих респіраторних захворювань та коронавірусу COVID-19, наказом в.о.голови Христинівського районного суду Черкаської області від 28.10.2020 № 15-АГП запроваджено особливий режим роботи, яким зокрема:

 –     Рекомендовано громадянам, суб’єктам владним повноважень та іншим особам:

  • усі документи (позовні заяви, заяви, скарги, відзиви, пояснення, клопотання тощо) надавати суду поштою, електронною поштою inbox@hs.ck.court.gov.ua (скріплену електронним цифровим підписом) або за допомогою сервісу «Електронний суд»;
  • подавати до суду заяви про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами;
  • утриматись від відвідування суду, особливо за наявності захворювання (слабкість, кашель, утруднене дихання, підвищена температура тіла, тощо).

 –     Припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду та всіх заходів не пов’язаних з процесуальною діяльністю суду.

 –   Обмежено доступ до приміщення суду відвідувачів суду. Допуск здійснюється лише у судові засідання та лише осіб, що беруть участь у справі за наявності у них засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно. Учасники судового засідання допускаються до приміщення суду лише в супроводі відповідного секретаря судового засідання.

 –   Заборонено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань: блідість обличчя, почервоніння очей, кашель, підвищена температура тіла.

 –     Тимчасово зупинено проведення судових засідань для учасників судових процесів інших судів в режимі відеоконференції.